Konobar (m/ž)

konobar-m/z

Opis posla

  • pripremni i završni radovi konobarskoj pripremnici, točioniku, blagovaonici, na terasi
  • doček i prihvat gostiju, preporuka jela i pića, prijem narudžbe, boniranje, posluživanje, naplaćivanje usluga i izdavanje računa, ispraćaj gostiju
  • dogotovljavanje specifičnih jela, filetiranje, flambiranje, forlegiranje kod stola gosta
  • održavanje čistoće opreme, inventara i prostora u konobarskoj pripremnici i blagovaonici
  • obavlja i druge poslove po nalogu voditelja restorana

Uvjeti

  • osposobljenost za rad po HACCP sustavu
  • položen higijsnki minimum
  • sanitarani pregled
  • radno iskustvo: minimalno dvije godine rada u struci


Strani jezici
  • aktivno znanje minimalno dva strana jezika (engleski jezik kao prvi jezik, ostali njemački ili talijanski jezik)

Stručna sprema
  • KV konobar

Vještine

  • izražena komunikativnost i prodajne vještine u odnosu sa gostima
  • visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
  • usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
  • sistematičnost i preciznost, sklonost timskom radu
  • spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina
  • gostoljubljivost i profesionalni odnos prema gostu
  • fleksibilnost, kreativnost

Prijavi se