Kuhar (m/ž)

kuhar-m/z

Opis posla

  • detaljno poznavanje jelovnika, pripremanje jela u hotelu prema standardima i procedurama rada
  • porcioniranje i izdavanje jela prema zadanim normativima
  • usluživanje jela na liniji kao i nadopunjavanje istih
  • pridržavanje svih propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
  • stručno i prema troškovima orijentirano korištenje namirnica
  • kontrola kvalitete i kvantitete dostavljenih namirnica
  • briga o troškovima i racionalnom radu
  • briga o čistoći radnog prostora i radne opreme
  • poštivanje HACCP standarda

Uvjeti

  • stručna sprema: SSS ugostiteljskog usmjerenja - kuhar
  • strani jezici: znanje minimalno jednog stranog jezika (engleski jezik)
  • radno iskustvo: minimalno dvije godine


Vještine

  • kreativnost i ljubav prema kulinarstvu
  • marljiva osoba, željna znanja i učenja
  • usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
  • visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
  • sistematičnost i preciznost, sklonost timskom radu


Što nudimo

  • posao u inovativnom i poticajnom okruženju
  • smještaj i dva obroka (doručak i jedan topli obrok) bez naknade
  • osigurana je radna odjeća i obuća
  • osigurana izrada sanitarne knjižice
  • na osnovnu plaću obračunava se minuli rad
  • dodaci na plaću za rad nedjeljom, blagdanom, dvokratni rad, kontinuirani popodnevni rad, povremeni noćni rad
  • mogućnost produženja Ugovora o radu za preraspodijeljeno radno vrijeme (slobodni dani) i dane godišnjeg odmora maksimalno do 6 mjeseci rada
  • po isteku ugovora o radu, prigodna nagrada za rad duži od 5 mjeseci
  • naknada troškova prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu
  • uključivanje u program nagrađivanja
  • stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore
  • edukacije i mogućnost napredovanja

Vrsta zaposlenja

  • Sezonski sa mogućnošću produžetka radnog odnosa na određeno vrijeme.
Prijavi se