Kuhar (m/ž)

kuhar-m/z

Opis posla

  • detaljno poznavanje jelovnika, pripremanje jela u hotelu prema standardima i procedurama rada
  • porcioniranje i izdavanje jela prema zadanim normativima
  • usluživanje jela na liniji kao i nadopunjavanje istih
  • pridržavanje svih propisa za skladištenje namirnica i održavanje higijenskih standarda
  • stručno i prema troškovima orijentirano korištenje namirnica
  • kontrola kvalitete i kvantitete dostavljenih namirnica
  • briga o troškovima i racionalnom radu
  • briga o čistoći radnog prostora i radne opreme
  • poštivanje HACCP standarda

Uvjeti

  • marljiva osoba, željna znanja i učenja
  • usmjerenost na kvalitetu rada i zadovoljstvo gostiju
  • visoka razina odgovornosti u obavljanju radnih zadataka
  • sistematičnost i preciznost, sklonost timskom radu
  • radno iskustvo: minimalno dvije godine

Strani jezici
  • znanje minimalno jednog stranog jezika (engleski jezik)

Stručna sprema
  • SSS ugostiteljskog usmjerenja - kuhar

Vještine
  • kreativnost i ljubav prema kulinarstvu 

Što nudimo

  • posao u inovativnom i poticajnom okruženju
  • smještaj i dva obroka (doručak i jedan topli obrok)
  • osigurana radna odjeća i obuća
  • dodaci na plaću za rad nedjeljom, blagdanom, dvokratni rad, preraspodijeljeno radno vrijeme, pravo na godišnji odmor
  • naknada troškova prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu
  • uključivanje u program nagrađivanja
  • stjecanje iskustva uz iskusne i stručne mentore
  • edukacija i mogućnost napredovanja

Vrsta zaposlenja

  • Sezonski sa mogućnošću produžetka radnog odnosa na određeno vrijeme.
Prijavi se