Zaštita privatnosti

Svako korištenje www.jadranka.hr podliježe niže iznesenim uvjetima. 

Sadržaji objavljeni na internet stranicama Grupe Jadranka vlasništvo su Jadranke d.d. i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način distribuirati. 

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web siteu dozvoljena je samo uz predhodno izričito odobrenje Jadranke d.d. 

Na svim slikama i informacijama sadržanim na ovom web siteu postoje autorska prava. 

Jadranka d.d. poštuje privatnost posjetilaca svojih online siteova i prikupljat će podatke samo ako su ustupljeni dobrovoljno. 

Izričito izjavljujemo da Jadranka d.d. neće prodavati, niti na bilo koji drugi način koristiti vaše osobne podatke ili ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja. 

Jadranka d.d. nije odgovorna za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netočnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netočnih i nepotpunih informacija. 

Jadranka d.d., niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na tim stranicama ili bilo kakve pogreške ili nedostataka u njihovom sadržaju. Također Jadranka d.d. zadržava pravo izmjene sadržaja.