25.10.2016.

Camping Cres & Lošinj dobitnik prestižnih nagrada na kongresu KUH-a

Na ovogodišnjem jubilarnom desetom kongresu hrvatskog kampinga u organizaciji Kamping udruženja Hrvatska (KUH) tvrtka Jadranka kampovi osvojila je nekoliko nagrada, dok je Đulio Delise donedavni direktor tvrtke dobio životnu nagradu za poseban doprinos kamping turizma u Hrvatskoj.


Kamp Slatina i kamp Čikat i ove godine su dobili nagradu Kamping udruženja Hrvatske i Hrvatskog autokluba koja ih je svrstala uz bok 50 najboljih kampova Hrvatske brandiranih kao „Croatia's Best Campsites“. Dodatno, već šestu godinu zaredom kamp Čikat iz Malog Lošinja dobitnik je nagrade „Naj kamp“ u kategoriji velikih kampova na Kvarneru, koju dodjeljuje najeminentniji slovenski internet portal Avtokampi pod pokroviteljstvom slovenske tvrtka Adria. U izboru je sudjelovalo preko 34 tisuća gostiju koji su u više kategorija birali najbolje kampove u Hrvatskoj i Sloveniji, a upravo kamp Čikat je proglašen najboljim u vrlo oštroj konkurenciji.


logo1-8.pnglogo2-8.png

Također, priznanje za kontinuirano ulaganje i unaprjeđenje ponude i usluge kampova došlo je i od strane struke. Tako je stručni žiri na čelu s predsjednikom njemačkog ADAC-a Stefanom Thurnom dodijelio čak tri nagrade tvrtki Jadranka kampovi i kampu Slatina za najinovativniji proizvod u čak tri kategorije. I to redom za najinovativniji marketinški proizvod za projekt izrade časopisa „Unterwegs“ u suradnji s njemačkom tvrtkom Frankia, proizvođačem luksuznih kampera. Zatim za najinovativniji kamping proizvod za projekt „Camping Cum Cane“, za stvaranje uvjeta za kvalitetan suživot kampera koji su vlasnici pasa i ostalih gostiju u kampu Slatina na otoku Cresu. I naposljetku, treća i ujedno posljednja nagrada je za najinovativnij proizvod za slobodno vrijeme za projekt izgradnje prvog Aquaparka koji se smjestio u kampu Čikat u Malom Lošinju. Aquapark se prostire na 6.300 m2 uz 2.800 m2 vodene površine s morskom vodom s mnogobrojnim atrakcijama za odrasle i djecu.


undefined

Uz sve navedene nagrade kamp Čikat uspio se je uz još četiri kampa u Hrvatskoj certificirati kao kamp prilagođen osobama s problemima u kretanju „Village for all“ čiju je certifikaciju provela talijanska tvrtka V4A.


undefined

Đulio Delise - dobitnik nagrade za životno djelo