01.02.2018.

Djelatnici Jadranka grupe održali predavanja i radionice srednjoškolcima ugostiteljima

U srijedu, 31. siječnja 2018., u ugostiteljskom praktikumu lošinjske srednje škole Ambroza Haračića, djelatnici Jadranka hotela, Saša Majstorović i Saša Pribičević, budućim su kolegama održali predavanja i radionice. Učenicima koji pohađaju obrazovne programe gostiteljskih zanimanja, to jest kuharima i konobarima, djelatnici Jadranka grupe približili su luksuzno posluživanje i azijsku kuhinju.

undefined

Saša Majstorović, dosadašnji batler Vile Hortensia i budući pomoćnik direktora hotela Bellevue, održao je predavanje Standardi luksuznog posluživanja. Kroz predavanje učenicima konobarima predstavio je luksuzni segment poslovanja, način poslovanja Vile Hortensia te im je pojasnio način komuniciranja s gostima. Učenici su s g. Majstorovićem uvježbavali postavu stola, način ophođenja prema gostima, komunikaciju i govor tijela iz luxury segmenta.

Saša Pribičević, šef kuhinje Vile Hortensia, održao je predavanje na temu azijske kuhinje, a zatim je s učenicima pripremio popularna jela s Dalekog istoka.

undefined

Radionice azijske kuhinje i luksuznog posluživanja druge su u nizu nakon prvih radionica održanih u prosincu prošle godine. Djelatnici Jadranka grupe učenicima će prenositi svoja znanja i vještine jednom mjesečno, sve do kraja travnja.