02.11.2018.

Dodijeljene stipendije novoj generaciji Jadrankinih stipendista

U upravnoj zgradi Jadranke danas su dodijeljene ovogodišnje Jadrankine stipendije za studente. Osam je studenata ostvarilo pravo na stipendiju u iznosu od 1.000 kuna mjesečno za vrijeme trajanja akademske godine: Arlinda Krasnić, Marija Budinić, Matej Plevnik, Ervin Šeperović, Patricia Franković, Rene Buljat, Karlo Hofmann i Loredana Šprem.

undefined


Nove stipendiste i njihove roditelje pozdravila je Silvija Baričević, direktorica ljudskih resursa, zaželjevši im uspjeh u novom i najljepšem životnom poglavlju: „Jadranka zapošljava cijeli spektar zanimanja. Uvjerena sam da ćete, nakon fakulteta, pronaći svoje mjesto u Jadranci i na Lošinju“, rekla je. Dodjeli stipendija prisustvovale su i Mirjana Morin, voditeljica obračuna plaća, i Ida Shala, samostalni referent za edukacije i usavršavanje.


Uz pravovremeno izvršavanje fakultetskih obveza te ljetni posao u Jadranci, studenti će stipendiju primati kroz sve godine studija do završetka fakulteta. Tako će kroz trajanje fakulteta stipendisti primiti do 50 tisuća kuna. Jadranka grupa putem svojih programa stipendiranja i praksi trenutno stipendira 60 učenika i studenata, a na stipendije se troši oko milijun kuna godišnje.