30.01.2015.

Family Hotel Vespera među 25 najboljih obiteljskih hotela prema TripAdvisoru

Posjetitelji portala TripAdvisor dodijelili su Family Hotelu Vespera priznanje Travellers' Choice Winner te je na taj način uvrstili među 25 najboljih hotela u Hrvatskoj za obiteljski odmor u 2015. godini. Osvajanjem ovog priznanja Vespera je ujedno uvrštena i među jedan posto svih najbolje ocijenjenih hotela na portalu TripAdvisor.

Uz Travellers' Choice Winner, Vespera je i dobitnik priznanja Holiday Check te Certifikata izvrsnosti TripAdvisora.

Family Hotel Vespera je jedini na Jadranu, nositelj prestižne licencije KINDERHOTELS a cjelokupno uređenje hotela prilagođeno je udobnom i bezbrižnom odmoru po mjeri cijele obitelji. Smješten je uz samo more, u tišini stoljetne borove šume Sunčane uvale na Lošinju. Netaknuta, ljekovita priroda i udobnost hotela koji zadovoljava najzahtjevnije dječje želje, kao i visoke standrade obiteljskog turizma, jamstvo su za kvalitetan, nezaboravan odmor.

Odmor na Lošinju, u Family hotelu Vespera, osim što je izuzetno zabavan za djecu i roditelje jednako tako je i ljekovit. Prirodni lošinjski wellness, ljekovita kombinacija morskog aerosola i aromatičnog autohtonog bilja, dokazano blagotvorno djeluje na razvoj djeteta te dišne puteve. U sklopu Family Hotela Vespera tako je dostupna je i Pino Spiro, mala škola zdravog disanja za djecu od pet do 18 godina, koja pod nadzorom liječnika pruža edukaciju o pravilnom disanju, a korištenjem ljekovitog lošinjskog zraka dokazano pridonosi poboljšanju plućne funkcije. U sklopu hotela nalazi se i Family Acqua Fun, zabavni vodeni svijet na 3.000 kvadratnih metara i omogućuje uživanje u raznim vodenim sadržajima poput vodopada, masaža, šarenih figura klaunova.

Posebna atrakcija Vespere je i neposredna blizina jedinstvenog oporavilišta za morske kornjače, koje je od otvorenja 2013. godine postalo jedna od najzanimljivijih obiteljskih znamenitosti Lošinja. U ponudi hotela nalazi se i Pino Baby, Mini i Teen Club animacija za sve dobne skupine, dječje igraonice i igrališta na otvorenom, posebna hotelska kozmetika kreirana od prirodnih materijala, prehrana prilagođena za osobe s alergijama te a la carte restorani uz more u blizini hotela.