12.07.2017.

Jadranka grupa osvojila treće mjesto u istraživanju „Najbolji poslodavac 2015.“

Prema istraživanju „Najbolji poslodavac 2015.“ tvrtke za zapošljavanje MojPosao, Jadranka Grupa, peta po veličini hotelijerska tvrtka u Hrvatskoj, proglašena je trećim najboljim poslodavcem u kategoriji velikih tvrtki.

U istraživanju „Najbolji poslodavac“ do sada je sudjelovalo preko 160 tvrtki, a cilj istraživanja je pomoći tvrtkama u pronalaženju odgovora na pitanja koja pridonose poboljšanju upravljanja ljudskim resursima i ukupnog zadovoljstava zaposlenika. Ove godine sudjelovalo je 35 tvrtki u kategorijama malih, srednjih i velikih tvrtki s preko 4.000 zaposlenih, a najveći broj tvrtki dolazi iz djelatnosti IT-a i trgovine i usluge. U ime Jadranke nagradu je preuzeo Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe: „Jadranka Grupa najveći je poslodavac na otocima Cresu i Lošinju, a naši djelatnici ključ su uspješnog i održivog poslovanja. Ovogodišnja sezona bila je vrlo uspješna, a takve rezultate bez naših zaposlenika ne bi bilo moguće postići. Izuzetan napor ulažemo u razvijanje pozitivne radne atmosfere, kontinuirano usavršavanje naših djelatnika te unapređenje uvjeta rada i poštovanje kolektivnog ugovora. Ovakva vrsta priznanja poticaj je da nastavimo put u kojem su rad i zadovoljstvo povezani.“. 

Istraživanje zadovoljstva zaposlenika i dodjelu nagrade „Najbolji poslodavac“ provodi tvrtka za zapošljavanje MojPosao kontinuirano od 2007. godine. Sudionici istraživanja su tvrtke koje samovoljno prijave svoje sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici te iste tvrtke. Koliko je ova nagrada bitna pokazuje činjenica da svaka tvrtka dobitnica ima pravo koristiti markicu „Najbolji poslodavac“ u svojoj komunikaciji unutar i van tvrtke. Jadranka Grupa s ponosom ističe da je u ovaj rezultat uloženo izuzetno puno truda, naročito s obzirom na činjenicu da je sjedište tvrtke na otoku Lošinju, što u svakodnevnom poslovanju ima mnoštvo prednosti, ali i izazova.