04.05.2018.

Jadranka grupa predstavila se učenicima i roditeljima završnih razreda OŠ Maria Martinolića

U holu Osnovne škole Maria Martinolića jučer su se učenicima i roditeljima osmih razreda predstavili zaposlenici Jadranka grupe. Kako bi učenicima završnih razreda i njihovim roditeljima olakšali odabir srednjoškolskog programa obrazovanja, zaposlenici Jadranke su ih upoznali s poslovanjem Grupe, kao i sa svojim zanimanjima.

undefined

Nakon pozdravnih govora ravnateljice Olivele Franko i pedagoga škole Ivana Žeželja, direktorica kadrovske službe Silvija Baričević učenicima i roditeljima pojasnila je kojim se sve djelatnostima Jadranka grupa bavi, koja zanimanja zapošljava te koje su mogućnosti stipendiranja srednjoškolaca.


Ispred Jadranka hotela d.o.o. svoja su zanimanja predstavili Dragomir Brkić, voditelj hrane i pića za zonu Punta, Amir Džehverović, voditelj hrane i pića za zonu Sunčana uvala, Daniel Skokić, šef smjene kuhinje hotela Bellevue, i Viljam Žuklić, voditelj vile Hortensia. Jadranka trgovinu d.o.o. predstavila je Tina Smirčić-Mišljenović, pomoćnica direktora društva za maloprodaju, Adriana Grgurić, poslovođa marketa "Opskrbni centar", te Ksenija Terpich, trgovac. Direktor Jadranka kampovi d.o.o. i Kamp Slatina d.o.o., Dejan Jakovljević, predstavio je kamping djelatnost i svoj put unutar Jadranka grupe, a program je vodila i moderirala Ana Kersulić.


undefined


Kako bi učenici posjetili Jadrankine hotele, kampove i trgovine te se iz prve ruke upoznali s načinom rada, u suradnji s OŠ Maria Martinolića organizirana su Otvorena vrata Jadranke i to prema sljedećem rasporedu:

  • 8. svibanj u 12 sati: posjet kampu Čikat;
  • 9. svibanj u 12 sati: posjet hotelu Bellevue; 
  • 11. svibanj u 12 sati: posjet Maxi marketu i proizvodnji.