05.07.2019.

Jadranka stipendira učenike lošinjske srednje škole

Jadranka grupa i ove godine dodjeljuje stipendije učenicima ugostiteljskih i trgovačkih zanimanja Srednje škole Ambroza Haračića.

 

Ugostiteljska zanimanja

Učenicima koji upišu prvi razred ugostiteljskih zanimanja u Srednjoj školi Ambroza Haračića, Jadranka hoteli d.o.o. dodjeljuju bespovratnu stipendiju. Uz dobre ocjene i motivaciju, učenici mogu stipendiju primati do kraja srednjoškolskog obrazovanja.

Učenicima se omogućuje i pohađanje stručne i kvalitetne praktične nastave. Za ljetnu praksu učenici ostvaruju i novčanu naknadu. Kroz praktičnu nastavu koju provode iskusni i stručni mentori, učenici iskustva stječu u objektima najviše kategorije gdje će se upoznati sa suvremenim načinima rada u ugostiteljstvu.

Za vrijeme ljetnih praznika i nakon završenog obrazovanja, Jadranka hoteli učenicima pružaju priliku za zaposlenje.

 

Zanimanja u trgovini

Učenici koji se obrazuju za zanimanje prodavač imaju mogućnost pohađati praktičnu nastavu u Jadranka trgovini. Oni učenici koji tijekom praktične nastave u Jadranka trgovini pokažu motivaciju i dobre rezultate, mogu ostvariti i pravo na stipendiju.

Jadranka trgovina učenicima prodavačima omogućava zaposlenje tijekom ljetnih praznika te nakon završetka obrazovanja.

 

Zainteresirani učenici i studenti više informacija mogu potražiti pozivom na broj telefona 051/661-137 od ponedjeljka do petka u vremenu od 08:00-15:00 sati ili uputiti e-mail na adresu: zaposljavanje@jadranka.hr.